O NAMA

Stomatološka komora Crne Gore  je profesionalna organizacija, koju osnivaju doktori stomatologije radi unaprijeđenja uslova za obavljanje svoje profesije, zaštite profesionalnih interesa, unaprijeđenja profesionalne zdravstene etike i učešća na unaprijeđenju kvaliteta stomatološke zdravstvene djelatnosti.

Članovi Komore su zdravstveni radnici koji su završili stomatološki fakultet i koji neposredno obavljaju zdravstvenu djelatnost iz oblasti stomatologije na teritoriji Crne Gore.

IZVRŠNI ODBOR.

Dr BORISLAV ĆALOVIĆ

Predsjednik

Rođen je 19.06.1950.godine u Foči BiH, gimnaziju je završio u Zenici 1968. godine, a Stomatološki fakultet u Beogradu 1973. godine. Specijalizaciju stomatološke protektike je završio na stomatološkom fakultetu u Beogradu 1981. godine.

Potpredsjednik Udruženja privatnih doktora stomatologije je od osnivanja Udruženja.

Za predsjednika stomatološke komore Crne Gore izabran je na osnivačkoj skupštini 16.12.2016. godine.

Dr GORAN MANDIĆ

NIKŠIĆ

Dr Goran Mandić završio je Stomatološki fakultet u Beogradu 1992. godine, specijalizirao oralnu hirurgiju 2002. godine, također na Stomatološkom fakultetu u Beogradu.

Obavljao funkciju načelnika stomatološke službe Doma zdravlja Nikšić i u isto vrijeme bio predsjednik Upravnog odbora Doma zdravlja u Nikšiću, sve do trenutka reforme stomatološke službe Crne Gore, od tada je direktor Privatne Zdravstvene Ustanove “Mandić”.

Dr BRATISLAV JAŠOVIĆ

BERANE

Kratka biografija

Dr Dejan Mušura

BUDVA

Kratka biografija

Dr NIKOLA BAROVIĆ

PODGORICA

Kratka biografija

Dr ALEKSANDRA ŠĆEPANOVIĆ

PODGORICA

Kratka biografija

Dr DŽENAN GANJOLA

PODGORICA

Kratka biografija

P A R T N E R I